Известие

Collapse
No announcement yet.

Рециклиране на носачи за Алфа Ромео 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хайде и аз в отбора на разбитите шарнири на долните носачи!
    Имам малка молба към колегите от Варна. Намерих някакви координати на един майстор който рециклирал шарнири с пълнене на полиамид (ул"Мануш Войвода" 5) и уж ги правел качествено. Но за жалост имам само адреса без телефон, та молбата ми е някой колега може ли да отскочи до там да го пита дали работи в Събота (през останалото време съм на работа и колата се ползва постоянно) и евентуално някакъв телефон за връзка.
    Знам, че по добрия вариант е да ги изпратя на колегата Ферарист но за тая работа трябва цяла седмица колата да е на трупчета а пък аз имам само шарнири за рециклиране без тампони.
    Благодаря ви предварително!
    Alfa Romeo 166 2.4 jtd 04'г.
    ex..Alfa Romeo 156 SW 1.9 jtd 00'г. ex..Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 94'г.

Comment

При цялото ми уважение към Ники от Стара Загора,сигурен съм че е професионалист човека,но от 8.март.2011год. от както купих Алфата и минах 60 000км. досега,около десетина пъти ми рециклира носачите-горни и долни /шарнир и тампони/,но по-вече от месец не издържат и се скапват.Затова търся някой,който някъде другаде ги е рециклирал.

Comment

Колеги,освен долните носачи и горните ли могат да се рециклират?Че на мен един "майстор" ми обясни днес,как горните имали някакви гумени...не помня точно какво,които не могат да се рециклират. Я споделете,че съм нов в АР-обществото
        Alfa Romeo 156 JTD 2.4 2000

Comment

Първоначално публикувано от Dimako Покажи съобщение
          Колеги,освен долните носачи и горните ли могат да се рециклират?Че на мен един "майстор" ми обясни днес,как горните имали някакви гумени...не помня точно какво,които не могат да се рециклират. Я споделете,че съм нов в АР-обществото
          Носача има шарнир и тампони.В тази тема всеки говори за рециклаш,ама никой не казва какво иска да ремонтира.

Comment

Първоначално публикувано от андон.маслев Покажи съобщение
            Носача има шарнир и тампони.В тази тема всеки говори за рециклаш,ама никой не казва какво иска да ремонтира.
            Aз питам и за двете

Comment

Първоначално публикувано от grenlould Покажи съобщение
              Ето за Стара Загора. http://polyurethan.me/sharnir.htm
              А аз да попитам, не е ли по-добре да се купи нов шарнир или там каквото и да било, от-колкото да се рециклира? И като се рециклира каква е разликата от новия и рециклирания шарнир или др. част...?

колега азсам за рециклирането заштото винаги излиза доста по евтино но ако ти ги направят както трябва карат доста повече от някои нови
              1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

Working...
              X